Los Tiempos Van Cambiando aka The Times They Are a-Changin’

A commanding Spanish rendition of Bob Dylan’s “The Times They Are A-Changin’ “covered by the band Franky Perez & Los Gaurdianes Del Bosque – “Los Tiempos Von Combiando.”

First heard it on the FX Networks show The Sons of Anarchy, if you haven’t caught it yet..I suggest you do..it’s excellent television that boasts an impressive cast of characters and writers who know how to rock a show. It’s the whole package folks!

Click below for a list of songs from every Sons Of Anarchy season & episode

Sons of Anarchy/Music Seasons 1-4

Sons of Anarchy: Songs of Anarchy Vol. 2

A follow-up from Seasons 1-4

The  Whole Song List on One Page Seasons 1 – 5

Advertisements

Morrissey Poses With a Cat on His Head in PETA Ad
Moz: “Animals unfortunately haven’t yet worked out how to slip on a rubber…”
By Jenn Pelly on July 23, 2012 at 02:22 p.m.

Read the full story @ the link below.

http://pitchfork.com/news/47240-morrissey-poses-with-a-cat-on-his-head-in-peta-ad/

‘Mary’ by Patty Griffin (inspired by Mary O’Connor)

‘Mary’ a song off of Griffin’s 1998 “Flaming Red” album is lyrically splendid…and as Natalie Maines slides her ample voice in next to Patty’s lead, can a song get any better on a rainy night.

Mary (lyrics)

Ohh Mary you’re covered in roses, you’re covered in ashes
You’re covered in rain
You’re covered in babies, you’re covered in slashes
You’re covered in wilderness, you’re covered in stains
You cast aside the sheet, you cast aside the shroud
Of another man, who served the world proud
You greet another son, you lose another one
On some sunny day and always stay, Mary

Jesus says Mother I couldn’t stay another day longer
Flys right by me and leaves a kiss upon her face
While the angels are singin’ his praises in a blaze of glory
Mary stays behind and starts cleaning up the place

Mary she moves behind me
She leaves her fingerprints everywhere
Everytime the snow drifts, every way the sand shifts
Even when the night lifts, she’s always there

Jesus said Mother I couldn’t stay another day longer
Flys right by me and leaves a kiss upon her face
While the angels were singin’ his praises in a blaze of glory
Mary stayed behind and starts cleaning up the place

Ohh Mary you’re covered in roses, you’re covered in ruin
you’re covered in secrets
Your’e covered in treetops, you’re covered in birds
who can sing a million songs without any words
You cast aside the sheets, you cast aside the shroud
of another man, who served the world proud
You greet another son, you lose another one
on some sunny day and always stay
always you stay
always you stay
Mary, Mary,

Mary

Someone to Watch Over Me ~ Amy Winehouse

Her spectacular vocal gift..a sort of culmination of other notable talents  who came before her and were silenced too early. The genius that was Amy Winehouse seemed to embrace parts  of these accomplished artists, the result..a rich, sultry, unique voice, colored here and there with dashes of  a quirkiness  that dared us to turn our ears off and hearts on. Is it any wonder then, when she first opened her mouth and sang on a world stage we were taken aback by it’s power,  impressive proportions and most original delivery.  In her grandest moments..in her most sorrowful, in your face moments..Amy compelled us to watch her, to hear her..and above all..to embrace her.

Looking away just wasn’t an option when it came to Amy winehouse.

I wish she weren’t dead to this world, I wish she had lived long enough to hold a child of her making, I wish she had sung a century’s worth of experience, and maybe she did, maybe..she did just that.

I sense this little lady continues on elsewhere, call it what you will, but energy like that goes a long way for a long long time.

Rest easy Miss Amy

And thank you.

Could you pass the citizenship test? Find out, right now.

CJAD am is a local radio station here in the diverse and interesting city of Montreal, Kim Fraser a local talk show host. She posted this yesterday and this blogger decided to test her knowledge of country. I’ll post my results tomorrow..how did you do?

Could you pass the citizenship test? Find out, right now. Click here and test your chops. Or read below and take the test.

Posted By: Kim Fraser kfraser@cjad.astral.com · 12/7/2010 6:34:00 AM

When it was revealed last week that the new immigration test introduced in March had a 30% failure rate, many Canadians felt that immigrants had been getting easy ride with the earlier test.

The new test includes 20 multiple choice questions that must be answered in 30 minutes.
 

But how well do you know your own country?
Here are 20 sample questions from Citizenship and Immigration Canada.  Could you pass this test?  You need 15 out of 20 to make it.
The answers are down below.  No cheating!

 

1. What are the three responsibilities of citizenship?

a) Being loyal to Canada, voting in elections, serving in the navy, army or air force.

b) Obeying the law, taking responsibility for oneself and one’s family, serving on a jury.

c). Learning both official languages, voting in elections, belonging to a union.

d) Buying Canadian products, owning your own business, using less water.

2. Name four fundamental freedoms that Canadians enjoy?

a) Freedom of conscience and religion; freedom of thought, belief, opinion and expression, including freedom of speech and of the press; freedom of peaceful assembly; freedom of association.

b) Freedom of thought, belief, opinion and expression, including freedom of speech and of the press; freedom of peaceful assembly; freedom of association; freedom of voting in elections.

c) Freedom of conscience and religion; freedom of thought, belief, opinion and expression, including freedom of speech and of the press; freedom of international travel.

d) Freedom of peaceful assembly; freedom of conscience and religion; freedom of thought, belief, opinion and expression, including freedom of speech and of the press; freedom of living anywhere in the country.

3. Name two key documents that contain our rights and freedoms.

a) The Constitution of Canada and the Canadian Charter of Rights.

b) The Canadian Charter of Rights and the Lawyer’s Handbook.

c) The Constitution of Canada and Discover Canada booklet.

d) Discover Canada booklet and Lawyer’s Handbook.

4. What is the meaning of the Remembrance Day poppy?

a) To remember our Sovereign, Queen Elizabeth II.

b) To celebrate Confederation.

c) To honour prime ministers who have died.

d) To remember the sacrifice of Canadians who have served or died in wars up to the present day.

5. How are Members of Parliament chosen?

a) They are appointed by the United Nations.

b) They are chosen by the provincial premiers.

c) They are elected by voters in their local constituency (riding).

d) They are elected by landowners and police chiefs.

6. Who is entitled to vote in Canadian Federal elections?

a) If you are 18 and a Permanent Resident.

b) Foreign workers, permanent residents and Canadian citizens.

c) Canadian citizens and international students in Canada.

d) Canadian citizens.

7. What does it mean to say that Canada is a constitutional monarchy?

a) Each provincial and territorial government has an elected legislature where provincial and territorial laws are passed.

b) Canada’s head of government is the prime minister who governs the country in accordance with the Constitution.

c) Canada’s head of state is a hereditary sovereign (king or queen) who reigns in accordance with the Constitution.

d) The Premier of each province reports directly to the king or queen reigns in accordance with the Constitution.

8. What does Confederation mean?

a) The birth of Canada on July 1 1867 is known as Confederation.

b) It’s when the first settlers came to Canada.

c) It’s when the Constitution of Canada was amended in 1982.

d) Newfoundland and Labrador joining Canada to complete the union.

9. Who were the founding peoples of Canada?

a) Aboriginal, Canadian and French.

b) Aboriginal, French and British.

c) French, British and American.

d) Aboriginal, British and American.

10. Who are the Métis?

a) The Metis are a distinct people of mixed Aboriginal and European ancestry.

b) The Metis are a people who live in scattered communities across the Arctic.

c) The Metis migrated from Asia many thousands of years ago.

d) The Metis came to Canada from Europe with settlers.

11. What does the word “Inuit” mean?

a) The People.

b) The Family

c) The Clan.

d) The Territory.

12. What did the Canadian Pacific Railway symbolize?

a) Superior technology.

b) Unity between the east and the west coast.

c). Coming together of British and American investors.

d) Years of heroic work.

13. Who was Sir Louis-Hippolyte La Fontaine?

a) He was a Canadian historian, professor, civil servant and diplomat.

b) He was the first head of a responsible government in Canada in 1849.

c) He was seventh prime minister of Canada from July 11 to October 5 1911.

d) He was a leading filmmaker and the first recipient of the Order of Canada.

14. What are the three branches of government?

a) Executive, legislative and judicial.

b) Municipal, provincial and federal.

c) Municipal, legislative and judicial.

d) Municipal, Provincial and Canadian.

15. In Canada, are you obliged to tell other people how you voted?

a) Yes.

b) No.

c) Depends on which province you are in.

b) Depends on who you voted for.

16. After a federal election, which party forms the government?

a) The party with the most seats in the House of Commons.

b) The party with the most seats in the UN.

c) The party with the most seats at Queen’s Park.

d) The party that has 15 elected MPs and 12 Senators.

17. What is the capital of the province or territory that you live in?

a) Greater Toronto Area.

b) Ottawa.

c) London.

d) Toronto.

18. What provinces are sometimes referred to as the Atlantic Provinces?

a) Quebec, Prince Edward Island, Nova Scotia and Newfoundland and Labrador.

b) Prince Edward Island, Nova Scotia, New Brunswick and Quebec.

c) Prince Edward Island, Nova Scotia, New Brunswick and Newfoundland and Labrador.

d) Nova Scotia, New Brunswick, Ontario and Newfoundland and Labrador.

19. What is the highest honour that Canadians can receive?

a) Order of British Empire.

b) The Purple Cross.

c) Much Music Award.

d) The Order of Canada.

20. Name two Canadian symbols.

a) The Maple Leaf and the Canadian Flag.

b) The Canadian Flag and the Leafs.

c) The Leafs and the Canadian Crown.

d) The Beaver and the Bluenose.

Answers

1.b

2. a.

3. a.

4. d.

5. c.

6. d.

7. c.

8. a.

9. b.

10. a.

11. a.

12. b.

13. b.

14. a.

15. b.

16. a.

17. d.

18. c.

19. d.

20. a.

Source:

http://www.cjad.com/blog/KimFraserShow/blogentry.aspx?BlogEntryID=10170652

Newer entries » · « Older entries